Praktisk Informasjon

Kursene holdes på StElisabeth.

Parkering er avgiftsbelagt, det er mulig å parkere på plass på nordsida av Jens Olsens gate (der Vegvesenet var tidligere), der er det gratis parkering etter kl 17.

Bassenget er i underetasjen, det er ikke lås på garderobeskapene, men dere kan kjøpe hengelås i resepsjonen. Når dere kommer inn i bassengområdet skal dere oppholde dere på kanten til kurset starter og dere får beskjed fra instruktør.
Det er 32 – 34 grader i bassenget.

Hygiene

Vi ønsker å komme med en påminnelse som kan være nyttig i forhold til fortsatt å ha svømmeopplæring i et reint basseng.

  • På St Elisabeth helsehus skal alle følge disse hygienereglene:
  • Vi setter skotøy, barnevogner og "bilstoler" i gangen utenfor garderoben.
  • Alle dusjer nakne og bruker såpe før svømming og alle voksne og barn over 2 år bruker badehette i bassenget.
  • Badetøy tas på etter at dere har dusjet.
  • Det er ikke tillatt å bruke engangsbleier i bassenget.

Ta med badetøy og håndkle (anbefaler ekstra håndkle i bassengområdet til de minste). Det er påbudt med badehette for barn og voksne. Vi selger badebleier, badesko og badehetter i ulike størrelser (i bassengområdet, ikke i resepsjonen). Dette må betales kontant eller med vipps.

Bruker barna flytevest/armringer? NEI, Kast armringene! Les artikkel fra visepresidenten i NSF.

Møt presis. Hvis dere er satt opp f.eks. kl 18:00, så må alle være ferdig dusjet og være klare til å gå i vannet kl 18:00.

Fotografering

Alle foreldre/foresatte må ta kontakt med instruktør når de ønsker å ta bilder. De har også ansvar for at bilder som publiseres ikke viser andres barn.

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Vi minner derfor om at det er regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film.
https://www.idrettsforbundet.no/om-nif/personvern-i-idretten/artikler/publisering-av-bilder-og-video-av-barn/

Instruktørene

Alle instruktører er utdannet gjennom Norges Svømmeforbund. De er autoriserte instruktører i Baby og småbarn svømming og svømmeopplæring for barn. De er autoriserte livreddere og noen har videreutdanning innen svømming.
Vi har tegnet ansvarsforsikring for alle deltakere, inkl. instruktører.

Kursavgift faktureres og skal være betalt før kursstart.

NB! Dersom kurstime(r) må avlyses av årsaker som vi ikke rår over/kan forhindre, så vil kursavgift for timen(e) ikke bli refundert.